O nama


mark-ING d.o.o. je poduzeće za izvođenje građevinskih radova sa sjedištem u Splitu, osnovano 1990. godine. Od ožujka 2003. nositelji smo ISO 9001:2000 certifikata. Licencirani smo od strane Ministarstva kulture RH za radove na objektima pod zaštitom konzervatorskih tijela istoga ministarstva.

Neki od naših najvažnijih investitora od samih početaka su UN, UNPROFOR, IFOR, IRC a posebno britanska vojska odnosno firma koja za njih vrši konzalting usluge: TFM (Turner Facilities Management). Jedina smo firma na širem području koja je u kontinuitetu za potrebe raznih organizacija (UN, NATO, SFOR, Britanska vojska) radila od 1990. sve do 2005. U cijelom navedenom periodu udovoljavali smo zadanim kriterijima i europskim te britanskim standardima.

Izvodimo sve vrste radova u visokogradnji i niskogradnji, sa posebnim naglaskom na kvaliteti. Posebno smo specijalizirani za poslove adaptacija, sanacija te rekonstrukcija raznih objekata, uključujući i one pod zaštitom konzervatorskih tijela. Posebno izdvajamo Rezidencijalne objekte RH na Brijunima (Vanga, Brijunka, Bijela Vila i Jadranka), Vilu Dalmaciju u Splitu, zgradu instituta MedILS u Splitu i Galeriju umjetnina u Splitu.

Radove izvode većim dijelom naši vlastiti zaposlenici, majstori odgovarajućih struka. Zapošljavamo i 6 građevinskih inženjera, diplomiranu ekonomisticu te građevinskog tehničara.

Kvalitet

Sustav upravljanja kvalitetom firme mark-ING 2003. godine certificiran je prema međunarodno priznatoj normi ISO 9001:2000 od strane certifikacijske kuće Det Norske Veritas. Ovaj sustav osigurava nam kontinuirano usavršavanje, propitujući naše metode i procedure, omogućujući tako da smo uvijek spremni na nove izazove reagirati iznimno brzo i kvalitetno.

Jedna od procedura koju radimo je i stalno ispitivanje zadovoljstva naših investitora, rezultate kojih možete vidjeti uz naše reference.

mark-ING posjeduje i licencu Ministarstva kulture RH za radove na objektima pod zaštitom konzervatorskih tijela istoga ministarstva.

mark-ING je od 1998. do 2007. dobitnik priznanja Zavoda za poslovna istraživanja Hrvatske za iznimne rezultate a za 2006. je dobitnik ZLATNE KUNE HGK kao najuspješnije trgovačko društvo u S-D županiji u kategoriji malih trgovačkih društava.

 

DNV